Cărucior de cumpărături    0 Articole
 
    Euro DKK GBP SEK CNY RON
    romania

Livrare & Retur

Livrare & Returnare

1. livrare

Folosim International Express Service pentru toate livrările internaționale. Comenzile sunt, de obicei, expediate în termen de 48 de ore de la data comenzii. După expedierea mărfurilor, vă vom furniza imediat un număr de urmărire pentru urmărirea online. Transportul de obicei durează aproximativ 5-9 zile pentru livrarea de la ușă la ușă.
2. anulări

Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail imediat. Comenzile expediate nu pot fi anulate. Sper ca poti intelege. Mulțumesc.
3.Se intoarce

În cazul întâmplării ocazionale a unor defecțiuni de fabricație, vom înlocui / repara produsele fără costuri pentru client. Pentru a returna un element, trebuie să ne trimiteți un e-mail și să ne informați despre motiv. Vă vom oferi apoi instrucțiuni suplimentare. Bunurile trebuie să fie returnate fără obligații și să conțină toate ambalajele și etichetele originale. După primirea bunurilor returnate, vom restitui plata integrală.
4. Schimburi

Pentru a schimba un produs, trebuie să ne trimiteți un e-mail și să ne informați despre motiv. Vă vom oferi apoi instrucțiuni suplimentare. Mărfurile pot fi schimbate în condițiile în care se află și în situația inițială, cu toate ambalajele și etichetele originale. Când returnați un element pentru un schimb, asigurați-vă că numele, adresa, numărul de telefon și instrucțiunile sunt indicate în mod clar.
Vă recomandăm cu insistență să utilizați transportul trasabil. Dacă mărfurile dvs. pierd pe drum, puteți urmări compania de transport maritim. Pentru comenzile de peste mări, acest proces poate dura până la 30 de zile.
5. Asigurare

Nu este nevoie să plătiți bani suplimentari pentru asigurare. Compania navală va fi responsabilă pentru toate elementele pe care le întreprind. Peste 99% dintre articole vor fi livrate în siguranță. În cazul în care elementul dvs. se pierde sau este deteriorat, vom fi responsabili pentru jumătate din pierdere.

ShippingSample Text...

This section of text is from the Define Pages Editor located under Tools in the Admin.

To remove this section of the text, delete it from the Define Pages Editor.

Înapoi
Copyright © 2021 Produse Sportive Ieftine Online | Nike, Jordan All rights reserved